Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 64 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 64 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Citatii
Subsemnatul,COSTOIU MIRCEA

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

 

Detalii pentru anuntul "Subsemnatul,COSTOIU MIRCEA":
Categoria: Citatii Judet:
Citatii Toata tara
Data publicarii: 03 Mar 2017 Expira pe: 02 Apr 2017
Textul anuntului:
Subsemnatul,COSTOIU MIRCEA,domicilat in Orastie,str.Academician David Prodan ,nr.31prin prezenta,SOMEZ pe d-na MUNTEAN MARIANA ANGELA ,cu ultim domiciliu cunoscut in Orastie,str.Acad.David Prodan,nr.27,jud.Hunedoara ca in termen de max.15 zile de la publicarea prezentei sa se prezinte si sa elibereze/sa ridice/sa transporte toate bunurile mobile existente in imobilul proprietatea subsemnatului,situat in Orastie,str.Academician David Prodan,nr.27,jud.HD In caz contrar, toate bunurile mobile existente in imobilul susmentionat,proprietatea subsemnatului, vor fi evacuate fara nici o responsabilitate din partea mea.

 

Ultimele anunturi din categoria Citatii

Bendigo Ultimul Sediu Social Cunoscut Municipiul

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 20 Mar 2017
SC BENDIGO SRL cu ultimul sediu social cunoscut în municipiul Constanța, Bulevardul Mamaia, nr.322, județul Constanța, având număr de ordine în Registrul Comerțului J13/551/2014, este chemată la Judecătoria Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, str. Traian, nr.33, județul Constanța, secția civilă, în data de 05.04.2017, ora 08:30, completul de judecată C30, în calitate de pârât, în proces cu reclamantul SC SORLA SRL, în dosarul civil nr.23832/212/2016, având ca obiect ordonanță de plată

Buzas Ioan Cristian Buzas Simona Ultimul

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 20 Mar 2017
BUZAS IOAN CRISTIAN si BUZAS SIMONA, cu ultimul domiciliu cunoscut in mun. Bucuresti, Soseaua Cotroceni, nr.18, et.1, ap. 8, sector 6, sunt chemati in data de 06.04.2017, la Judecatoria Oltenita,ora 9.00, in dosarul 5495/269/2016, avand calitatea de parati, in contradictoriu cu SURCEL MIRCEA, pentru rectificare carte funciara.

Numita DUMITRU ELENA EUGENIA, este chemata in calitate de parata

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 07 Mar 2017
Numita DUMITRU ELENA EUGENIA, este chemata in calitate de parata la Judecatoria Calarasi in data de 21.03.2017 , ora 11:30, completul 6, sala 2, in dosarul civil nr. 8265/202/2016, avand ca obiect stabilirea autoritatii parintesti cu privire la minorul Ivan Gabriel Ricardo si Suplinire Consimtamant, in contradictoriu cu reclamantul IVAN GABRIEL.

Parata LUPU GEORGETA este chemata la judecatoria Timisoara

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 28 Feb 2017
Parata LUPU GEORGETA cu ultimul domiciliu cunoscut in Timisoara, strada Macin,nr 5,bl 15,ap 17 jud,timis in prezent cu domiciliul necunoscut, este chemata la judecatoria timisoara cu sediul in timisoara, str. piata tepes voda nr 2/A in dosar nr23749/325/2016, pentru termenul de judecata din data de 21.03.2017, ora 9, sala 327 completul 13, in proces cu reclamantul LUPU CRISTIAN , pentru divort
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Adevarul
Se poate PLATI prin SMS?

Anunturile de citatii in Adevarul pot fi ACHITATE PRIN SMS in retelele Telekom , Vodafone sau Digi. Explicatii complete privind plata prin SMS puteti gasi aici.

Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Adevarul) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Ultimele
Anunturi CITATII
publicate in ziarul Adevarul
SC BENDIGO SRL cu ultimul sediu social cunoscut în municipiul Constanța, Bulevardul Mamaia, nr.322, județul Constanța, având număr de ordine în Registrul Comerțului J13/551/2014, este chemată... [Continuare Citatie]
BUZAS IOAN CRISTIAN si BUZAS SIMONA, cu ultimul domiciliu cunoscut in mun. Bucuresti, Soseaua Cotroceni, nr.18, et.1, ap. 8, sector 6, sunt chemati in data de 06.04.2017, la Judecatoria Oltenita,ora 9... [Continuare Citatie]
Numita DUMITRU ELENA EUGENIA, este chemata in calitate de parata la Judecatoria Calarasi in data de 21.03.2017 , ora 11:30, completul 6, sala 2, in dosarul civil nr. 8265/202/2016, avand ca obiect sta... [Continuare Citatie]
Subsemnatul,COSTOIU MIRCEA,domicilat in Orastie,str.Academician David Prodan ,nr.31prin prezenta,SOMEZ pe d-na MUNTEAN MARIANA ANGELA ,cu ultim domiciliu cunoscut in Orastie,str.Acad.David Prodan,nr.2... [Continuare Citatie]
parata LUPU GEORGETA cu ultimul domiciliu cunoscut in Timisoara, strada Macin,nr 5,bl 15,ap 17 jud,timis in prezent cu domiciliul necunoscut, este chemata la judecatoria timisoara cu sediul in timisoa... [Continuare Citatie]

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Anunt online pe 20 de bloguri

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Anunturi fonduri structurale, publicare raporturi fiscale anuale Ziarul Financiar

Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare

Ziare-Reviste.ro

Stiri

ziare

ziarul