Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact
Birou fizic de preluare Anunturi

Piata ROMANA, Bucuresti

- vezi locatie -
Program: L-V: 10.00 - 15:00
Bd. Magheru nr. 32 - 36, Anexa E ( intre statiile de metrou de la Piata Romana)
E-mail: florentina@mediapress.ro
mareste harta

Anunturi Anunt de Mediu

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi®, Ziarul Locuri de Munca®, Ziarul Anunt de Mediu®, Ziarul Juridic (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum

Devis Servcom Sediul Social Navodari Constantei

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024
Devis Servcom S.R.L. cu sediul social in Navodari, str. Constantei, nr.6, jud. Constanta, inregistrata la ORC Constanta cu r. 2410155, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatile: Comert amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate -Cod CAEN 4730 (rev.2), Depozitare-cod CAEN (rev.2) 5210, Comert CU ridicata combustibililor solizi, lichizi Si gazosi si al produselor derivate- cod CAEN 4671 (comercializare butelii cU gaz si saci cu carbune), desfasurate la sediul social din Navodari, str. Constantei, nr.6, jud.Constanta. Informatii privind impactul asupra mediului al activitatii pentru care se solicita autorizatia de mediu, pot fi consultate Zilnic la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI Constanta, str. Unirii nr.23, de luni pana joi in intervalul 9.00-13.00 si vineri in intervalul 9.00-11.30. Observatile, sugestile si/sau propunerile publicului se primesc in scris la sediul A.P.M. Constanta

Compania Nationala Administratia Porturilor

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024
Compania Nationala "ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME" S.A. CONSTANTA, avand sediul in Incinta Port Constanta, Gara Maritima, Constanta, judetul Constanta, titular al Planului Urbanistic Zonal Port Constanta - Zona Midia, Oras Navodari, judetul Constanta, anunta publicul interesat ca s-a depus documentatia in vederea obtinerii avizului de mediu pentru avizarea Planului Urbanistic Zonal Port Constanta - Zona Midia, Oras Navodari, judetul Constanta. Observatiile publicului se primesc in scris la sediul APM Constanta, str. Unirii nr. 23, zilnic intre orele 08-16, in termen de 15 zile calendaristice de la aparitia anuntului.

Anunt Public Ciobanu Mihaita Intreprindere

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024
ANUNT PUBLIC


CIOBANU MIHAITA Intreprindere Individuala, cu sediul social in oras Negru Voda, str. Morii, nr. 2A, lot 4,camera 3, judetul Constanta, solicita de la Agentia de Protectie a Mediului, obtinerea autorizatiei de mediu pentru activitatile: ACTIVITATI AUXILIARE PENTRU PRODUCTIA VEGETALA - cod CAEN 0161, desfasurate in oras Negru Voda, str. Morii, nr. 2A, judetul Constanta.
Persoanele fizice sau juridice interesate, pot depune eventuale contestatii sau sugestii, la sediul A.P.M. Constanta, strada Unirii nr. 23, telefon 546696.


Endless Power Anunta Publicul Interest

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024
ENDLESS SUN POWER SRL, anunta publicul interest asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: "Construire centrala electrica fotovoltaica ,,Vladuta", statii de transformare, amplasare posture de transformare JT/MT, circulatii tehnologice, imprejmuire teren si organizare de santier", propus a fi amplasat in comuna Buzoesti, jud Arges. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Arges, municipiul Pitesti, str. Egalitatii, nr. 50A, Jud. Arges si la sediul ENDLESS SUN POWER SRL, municipiul Constanta, B-dul Mamaia, nr. 175, Jud. Constanta, in zilele de luni- joi, intre orele 9-13. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Arges, municipiul Pitesti, Str. Egalitatii, nr. 50A, Jud. Arges.

Green Energy Dynamic Sediul Judetul Constanta

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024

GREEN ENERGY DYNAMIC SRL, cu sediul in judetul Constanta, municipiul Constanta, b-dul Mamaia, nr. 175, titulara a notificarii privind ,,PUZ - CONSTRUIRE CAPACITATE ENERGETICA PIETRENI", propus a se amplasa in judetul Constanta, com. Deleni, extravilan, parcelele A128/5/2, A128/21/2, A120/16, A133/14, A352/3A, A352/21, A352/22, A353/13, A363/3, A367/9, A478/21, anunta publicul interest ca, in urma parcurgerii etapei de incadrare din sedinta CSC din data de 25.10.2023, s-a luat decizia adoptarii cu aviz de mdiu si cu parcurgerea urmatoarei etape din procedura de evaluare adecvata - intocmirea Studiului de evaluare adecvata, completat cu solutii alternative, dupa caz. Publicul poate formula comentarii privind decizia etapei de incadrare pe care le transmite in scris Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, str. Unirii, nr. 23, tel/ fax 0241/ 546696, in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului.

Endless Power Anunta Publicul Interest

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024

ENDLESS SUN POWER SRL anunta publicul interest asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: "Construire centrala electrica fotovoltaica "Serboieni", amplasare posturi de transformare JT/ MT, circulatii tehnologice, imprejmuire teren, organizare de santier si pozare LES MT cu fibra optica pe drumurile de exploatare DE 1384 (Nr. cad. 87172), DE 1380, DE 1375 si DE1373,1376, 1378 (nr. Cad. 89815), anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare, fara evaluarea impactului asupra mediului, de catre Agentia pentru Protectia Mediului Arges, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Construire centrala electrica fotovoltaica "Serboieni", amplasare posturi de transformare JT/ MT, circulatii tehnologice, imprejmuire teren, organizare de santier si pozare LES MT cu fibra optica pe drumurile de exploatare DE 1384 (Nr. cad. 87172), DE 1380, DE 1375 si DE 1373, 1376, 1378 (nr. Cad. 89815)", propus a fi amplasat in comuna Buzoesti, jud Arges. Proiecul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Arges cu sediul in Pitesti, str. Egalitatii, nr. 50, Jud. Arges, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-11 si la sediul titularului din municipiul Constanta, B-dul Mamaia, nr. 175, Jud. Constanta, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmag.anpm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Mociu Teodora Intreprindrere Individuala

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024
MOCIU TEODORA INTREPRINDRERE INDIVIDUALA anunta publicul interesat asupra deciziei APM Constanta de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru activitatile incadrate conform Anexei nr. 1, Legea nr. 278/2013:
6.6. Cresterea intensiva a pasarilor de curte si a porcilor, cu capacitati de peste a) 40000 de locuri pentru pasari de curte, cod CAEN rev.2-0147, rev.1-0124, desfasurata in judetul Constanta, sat Culmea, orasul Ovidiu, parcela L237/2/1/1.
Motivul care a stat la baza acestei decizii a fost: activitatea societatii asigura conformarea cu cerintele europene si normele legale privind protectia mediului.
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanta, str. Unirii nr. 23, in termen de 30 zile de la publicarea prezentului anunt

Polpo Verde Immobiliare Titular Plan Urbanistic

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024
POLPO VERDE IMMOBILIARE SRL, titular al Plan Urbanistic Zonal (PUZ) - STABILIRE REGLEMENTARI URBANISTICE PENTRU CARTIER REZIDENTIAL, amplasat in jud. Constanta, Oras Ovidiu, Parcela A 475/11/1/2, lot 2/2/2, anunta publicul interesat ca s-a depus documentatia in vederea obtinerii avizului de mediu pentru avizarea planului urbanistic propus. Observatiile publicului se primesc in scris la sediul APM Constanta , str. Unirii nr.23, zilnic intre orele 08-16, in termen de 18 zile calendaristice de la aparitia anuntului.

Omnia Europe Anunta Publicul Interesat

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024

"OMNIA EUROPE S.A., anunta publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: EXTINDERE CAPACITATE DE PRODUCTIE, DEPOZITARE si ADMINISTRATIVA, DESFIINTARE CORPURI C1 - CLADIRE SEDIU ADMINISTRATIV, C2 - CLADIRE BIROURI si C3 - CLADIRE CANTINA SI DEPOZITARE, propus a fi amplasat in municipiul Medgidia, str. Progresului, nr. 16, judetul Constanta.
Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM CONSTANTA, str. Unirii nr. 23, jud. Constanta, in zilele de luni - vineri, intre orele 9 - 16 cat si la urmatoarea adresa de internet http://ampct.anpm.ro.
Observatiile/contestatiile publicului se primesc la sediul APM CONSTANTA din Constanta, str. Unirii nr. 23 , in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului."

Polpo Verde Immobiliare Titular Plan Urbanistic

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024

POLPO VERDE IMMOBILIARE SRL, titular al Plan Urbanistic Zonal (PUZ) - STABILIRE REGLEMENTARI URBANISTICE PENTRU CARTIER REZIDENTIAL, situat in jud. Constanta, Oras Ovidiu, Parcela A 475/ 11/1/2, lot 2/2/2, anunta publicul interesat ca s-a depus documentatia in vederea obtinerii avizului de mediu pentru avizarea planului urbanistic propus. Observatiile publicului se primesc in scris la sediul APM Constanta , str. Unirii nr.23, zilnic intre orele 08- 16, in termen de 15 zile calendaristice de la aparitia anuntului.

Umex Anunta Publicul Interesat Asupra Luarii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024
S.C. UMEX S.A. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de emitere a Deciziei etapei de incadrare actualizate, prin inscriere de mentiuni intr-o anexa, pentru proiectul "Construire terminal de cereale la Dana 38 si organizarea executiei lucrarilor- Etapa II (construire cuva receptie cereale, construire bretea CF, reabilitare linii CF, deviere conducte alimentare cu apa prin realizare de subtraversari)", amplasat in mun. Constanta, Incinta Port, Dana 38, jud. Constanta. Decizia autoritatii de mediu, precum si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23 si la sediul SC Umex SA din mun. Constanta, Incinta Port, Dana 44, in zilele lucratoare de luni- vineri, intre orele 9.00- 13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmct.anpm.ro. Observatiile/ contestatiile publicului se primesc la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Renew Solar Tech Anunta Publicul Interesat

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024

RENEW SOLAR TECH SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Construire Centrala Electrica Fotovoltaica ,,RENEW VISION``, statie de transformare, sistem de stocare energie, amplasare [psturi de transformare, circulatii tehnologice, imprejmuire teren si organizare de santier, propus a fi amplasat in Intravilanul municipiului Beius, Jud. Bihor. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Bihor din Bd. Dacia, nr. 25/A, Oradea si la sediul Renew Solar Tech SRL din Bd. Mamaia, nr. 175, et.2, Constanta in zilele de L-J, intre orele 9-16 . Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Bihor din Bd. Dacia, nr. 25/A, Oradea.

Bandraburu Aurel Titular Planului Urbanistic

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024

BANDRABURU AUREL , TITULAR AL PLANULUI URBANISTIC ZONAL- INTRODUCERE TEREN IN INTRAVILAN- STABILIRE REGLEMENTARI URBANISTICE ZONA LOCUIRE SI FUNCTIUNI COMPLEMENTARE, AMPLASAT IN LOC. AGIGEA, PARCELA A290/2/4+ A290/2/5+ A290/2/6/2 A290/3 LOT 2, JUD. CONSTANTA, ANUNTA PUBLICUL INTERESAT CA S-A DEPUS DOCUMENTATIA IN VEDEREA OBTINERII AVIZULUI DE MEDIU PENTRU AVIZAREA PLANULUI URBANISTIC ZONAL. OBSERVATIILE PUBLICULUI SE PRIMESC IN SCRIS LA SEDIUL APM CONSTANTA, STR. UNIRII NR. 23, tel/fax.: 0241/546696, ZILNIC INTRE ORELE 08.00- 16.00, IN TERMEN DE 18 ZILE CALENDARISTICE.

Subscrisa Number Proprietara Asupra Terenului

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024
**Subscrisa NUMBER ONE SRL , proprietara asupra terenului amplasat in judetul Ilfov, oras Voluntari, Tarla 47, P959, Nr.cad. 128900 in suprafata totala de 11336mp, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a Avizului de oportunitate, pentru documentatia PUZ "Intocmire PUZ Edificare ansamblu de locuinte colective si functiuni conexe - comert/servicii cu Rh D+P+ 11E, amenajare circulatii si utilitati". Documentatia a fost depusa pentru consultare la Primaria Voluntari data de 13.06.2023. Observatii/ comentarii se primesc in scris la Directia de Urbanism si Fonduri Europene din cadrul Primariei Voluntari, Bulevardul Voluntari, (tel 031 4036110) si pe email la adresa primaria-voluntari@primaria-voluntari.ro, in termen de 15 zile de la publicarea prezentului anunt.

Informare Conformitate Prevederile Legii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024

**INFORMARE In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, TERASTEEL S.A. cu sediul in localitatea Saratel, Calea Teraplast, nr. 1, comuna Șieu Magherus, jud. Bistrita-Nasaud, telefon 0728060592, intentioneaza sa solicite de la A. N. "Apele Romane" - Administratia Bazinala de Apa Buzau Ialomita, SGA Calarasi, aviz de gospodarire a apelor / aviz de amplasament, pentru realizarea lucrarilor "INFIINTARE UNITATE NOUA DE PRODUCTIE IN CADRUL TERASTEEL S.A. - CONSTRUIRE HALE DE PRODUCTIE PANOURI TERMOIZOLANTE", amplasate in judetul Calarasi, orasul Lehliu-Gara, Tarla 95, Lot 1, nr. cadastral 27334. Aceasta investitie este noua. Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata. Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului TERASTEEL S.A. cu sediul in localitatea Saratel, Calea Teraplast, nr. 1, comuna Șieu Magherus, jud. Bistrita-Nasaud, telefon 0728060592 dupa data de 15.06.2023.

Trademed Sciro Sediul Ilfov Oras Magurele

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024
**SC Trademed Sciro SRL cu sediul in jud Ilfov Oras Magurele strada Sulfinei nr 78 80 proprietar al terenului aflat in Jud Ilfov, Oras Bragadiru , T20 P95/8 95/ 9 95/10 NC/ Carte Funciara 129313, anunta publicul interesat asupra declansarii procedurii de informare pentru documentatia PUZ Parc Logistic , Birouri servicii P+2, faza aviz favorabil CTUAT. Obsevatii, comentarii si propuneri se pot transmite in scris in perioada 21.06.2023 - 22 .07.2023 la Directia de Urbansim si Amenajarea Teritoriului din cadrul Consiliului Judetean Ilfov : str Ernest Juvara 3-5 Bucuresti 6 sau la adresa de poasta electronica sesizari@cjilfov.ro. Publicat prin www.anuntmediu.ro

Informare Conformitate Prevederile Legii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024

**INFORMARE In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, TERASTEEL S.A. cu sediul in localitatea Saratel, Calea Teraplast, nr. 1, comuna Șieu Magherus, jud. Bistrita-Nasaud, telefon 0728060592, intentioneaza sa solicite de la A. N. "Apele Romane" - Administratia Bazinala de Apa Buzau Ialomita, SGA Calarasi, aviz de gospodarire a apelor / aviz de amplasament, pentru realizarea lucrarilor "INFIINTARE UNITATE NOUA DE PRODUCTIE IN CADRUL TERASTEEL S.A. - CONSTRUIRE HALE DE PRODUCTIE PANOURI TERMOIZOLANTE", amplasate in judetul Calarasi, orasul Lehliu-Gara, Tarla 95, Lot 1, nr. cadastral 27334. Aceasta investitie este noua. Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata. Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului TERASTEEL S.A. cu sediul in localitatea Saratel, Calea Teraplast, nr. 1, comuna Șieu Magherus, jud. Bistrita-Nasaud, telefon 0728060592 dupa data de 15.06.2023.

Subscrisa Number Proprietara Asupra Terenului

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024
**Subscrisa NUMBER ONE SRL , proprietara asupra terenului amplasat in judetul Ilfov, oras Voluntari, Tarla 47, P959, Nr.cad. 128900 in suprafata totala de 11336mp, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a Avizului de oportunitate, pentru documentatia PUZ "Intocmire PUZ Edificare ansamblu de locuinte colective si functiuni conexe - comert/servicii cu Rh D+P+ 11E, amenajare circulatii si utilitati". Documentatia a fost depusa pentru consultare la Primaria Voluntari data de 13.06.2023. Observatii/ comentarii se primesc in scris la Directia de Urbanism si Fonduri Europene din cadrul Primariei Voluntari, Bulevardul Voluntari, (tel 031 4036110) si pe email la adresa primaria-voluntari@primaria-voluntari.ro, in termen de 15 zile de la publicarea prezentului anunt.

Anunt Public Privind Decizia Etapei Incadrare

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024

**Anunt public privind decizia etapei de incadrare SC. TRANSALPINA FAN SRL, titular al proiectului "EXTINDERE HALA PRODUCTIE SI CONSTRUIRE CLADIRE VESTIARE", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Alba, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "EXTINDERE HALA PRODUCTIE SI CONSTRUIRE CLADIRE VESTIARE", propus a fi amplasat in jud. Alba ,PIANU DE JOS, STR. VINTISOARA, NR 41, CF 78252, identificat prin 78252 Pianu 1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Alba din mun. Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7B, in zilele de luni -joi, intre orele 09 - 14,30 si vineri intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet: apmab.anpm.ro.Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt Intentie Privire Elaborarea Planului

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Feb 2024
**
Anunt de intentie cu privire la elaborarea PLANULUI URBANISTIC DE DETALIU. Subsemnatul PUIU IOAN, in calitate de beneficiar, solicita reglementarea modului de construire pe terenul situat in Strada Pictor Stefan Dimitrescu, nr. 60, 62, Sector 4, Bucuresti, in suprafata de 382,00 mp. Planul Urbanistic de Detaliu se va realiza in scopul: "ALIPIRE TERENURI/DESFIINTSARE PARTIALA CONSTRUCTII EXISTENTE, CONSOLIDARE, EXTINDERE, PE ORIZONTALA SI VERTICALA CONSTRUCTII EXISTENTE CU REGIM DE INALTIME P, MODIFICARI INTERIOARE SI EXTERIOARE, REZULTAND UN IMOBIL DE LOCUINTE COLECTIVE P+2E SI BRANSAMENTE UTILITATI" Observatiile si propunerile pot fi transmise in termen de 15 zile calendaristice prin posta la sediul Primariei Sectorului 4 cu sediul in Bulevardul George Cosbuc, nr. 6-16, Sector 4, Municipiul Bucuresti sau pe pagina de internet a Primariei Sectorului 4: http://ps4.ro/urbanism/.
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Adevarul
Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Adevarul) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Ultimele
Anunturi CITATII
publicate in ziarul Adevarul
SUCCESIBILII cu numele si domiciliile necunoscute sunt citati la succesiunea defunctului NICOLAESCU CATALIN-MIHAI, cetatean roman, CNP 1671110434558, decedat la data de 15.03.2023, cu ultimul domicil... [Continuare Citatie]
Pe rolul Judecatoriei Sectorul 5 Bucuresti se afla dosarul nr. 2006/302/2024 ce are ca obiect declararea decesului numitului Costescu Ioan (adresa actuala a ultimului domiciliu este in Bucuresti, sect... [Continuare Citatie]
Cristea Neculai / Cristea Necolaie cu ultimul domiciliu cunoscut in Com. Tiganasi, sat. Mihail Kogalniceanu, nr. 199, jud.Iasi si/sau sat. Dragugesti, com. Helegiu, nr. 559, Onesti, jud. Bacau, i... [Continuare Citatie]
Numitii SARDI MIHAIL, SARDI IOAN, SARDI MARGARETA, TOTH FRANCISC, DURUTEA MARGARETA, SARDI MIHAIL JR., SARDI IOSIF, FAZAKAS MARGARETA, SARDI GHEZA, CRACIUN PAVEL, cu ultimul domiciliu cunoscut in comu... [Continuare Citatie]
Numitii CRACIUN PAVEL si LAPADAT MARIA cu ultimul domiciliu cunoscut in comuna Albesti, sat Sapartoc nr. 24, jud. Mures, sunt chemati in data 05.03.2024 ora 10:30 la Judecatoria Sighisoara in calitate... [Continuare Citatie]
Intimatul- parat Gheorghiu Radu este chemat in data de 10 aprilie 2024 ora 10,00 camera E107- Ilie Stoenescu complet S-completul 3 apel la Curtea de Apel Bucuresti Splaiul Independentei nr. 5 sector 4... [Continuare Citatie]
NUMITII Bugariu Anca Anisoara si Bugariu Nelu, cu ultimul domiciliu cunoscut in satul Minis, Comuna Ghioroc, jud. Arad, sunt citati la Judecatoria Lipova la data de 04.04.2024, ora 10.00, complet ... [Continuare Citatie]
GROSU Violeta, cu ultimul domiciliu cunoscut in sat Carjelari, str. Cismelei, nr. 21, com Dorobantu, jud Tulcea, este citata de Herda Ion, sa se prezinte in data de 28.03.2024, ora 09.00, in cali... [Continuare Citatie]
NUMITUL Penes Daniel, cu ultimul domiciliu cunoscut in Slanic, strada General David Praporgescu nr 19, judetul Prahova, este citat la Tribunalul Prahova, sectia 1 Civila, (cu sediul in Ploiesti,... [Continuare Citatie]
Mostenitorii legali sau testamentari ai defunctei MELINTE GEORGETA, CNP 2490819163225, decedata la data de 17.11.2023, cu ultimul domiciliu in Com. Stefanestii de Jos, Str. Fericirii, nr. 1, Ju... [Continuare Citatie]
C.I.I. DOBOCAN LAURENTIU anunta intrarea in procedura insolventei SC COMPLEX DESIRE SRL, dos. 170/84/2024 Tribunal Salaj. Relatii la tel.0754219100.... [Continuare Citatie]
IONITA CORNEL si IONITA ELENA cheama in judecata pe BUIGA ILIE - domiciliu necunoscut, la data de 27.03.2024, la Judecatoria Sector 3 Bucuresti in DOSAR NR . 35/301/1995/a2 Completul 11 CIVIL, ora est... [Continuare Citatie]
IS-ROM SPRL, lichidator judiciar al debitorului BALKAN RO TRADE & CONSTRUCTION S.R.L., in faliment, ("Debitorul") organizeaza licitatie publica pentru vanzarea bunurilor mobile identificate in pro... [Continuare Citatie]
IS-ROM SPRL, lichidator judiciar al debitorului BRODEX INTERNATIONAL S.R.L., in faliment, ("Debitorul") organizeaza licitatie publica pentru vanzarea bunurilor mobile de tip: produse cosmetice, genti,... [Continuare Citatie]
Pe rolul Judecatoriei Arad se afla dosarul 9636/55/2023, petent Cordos Delfina, termen de judecata la 18.03.2024, avand ca obiect uzucapiune privitor la terenul inscris in c.f.nr.307043 Felnac, situat... [Continuare Citatie]
In temeiul incheierii de sedinta din 22.11.2023 a Judecatoriei Iasi, pronuntata in dosarul nr. 30129/245/2022, prin prezenta va informam ca, prin cererea inregistrata sub numar de dosar anterior menti... [Continuare Citatie]
Somatie. Prin cererea inregistrata sub dosar nr 68/246/2024, petenta Nastor Ana, domiciliata in sat Nadas, nr. 127, com. Taut, judet Arad, prin avocat Trut Adriana, solicita a se constata ca a dobandi... [Continuare Citatie]
Mostenitorii defunctei ABRUDAN GEORGETA, decedat la data de 1 NOIEMBRIE 2023, sunt invitati sa se prezinte la sediul Biroului Notarial Nastase Tatiana Gabriela si Popescu Daniela, din Bucuresti, str. ... [Continuare Citatie]
ESTE CITATA NUMITA RESTEA ADELINA , IN DOSARUL SUCCESORAL 3/2024 , PRIVIND SUCCESIUNEA DEFUNCTULUI DEBRECENI KAROLY, DECEDAT IN 23.01.2024 , IN CALITATE DE NEPOATA , PENTRU DATA DE 19.03.2024 LA BIROU... [Continuare Citatie]
Numitul MESZAROS G.GEZA, nascut 1928, este chemat in judecata in calitate de parat, in dosar nr. 2902/218/2021 al Judecatoriei Carei, termen de judecata 13.03.2024.... [Continuare Citatie]

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Cum public Anunt de Mediu in Ziarul Anunt de Mediu®

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea


29 Feb 2024