Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 34 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 34 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Oferte de Serviciu
UNI RECYCLING SRL, angajeaza personal

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

 

Detalii pentru anuntul "UNI RECYCLING SRL, angajeaza personal":
Categoria: Oferte de Serviciu Judet:
Oferte de Serviciu Bucuresti
Data publicarii: 28 Oct 2020 Expira pe: 27 Nov 2020
Textul anuntului:
UNI RECYCLING SRL, angajeaza personal pentru posturile vacante:1 post Consultant in Management COR 263107 si 1 post Consilier/ economist in relatii economice internationale COR 263105.Cerinte: studii superioare, cunostinte avansate de limba engleza.CV-urile se transmit la adresa de e-mail iulia.furtuna@uni-recycling.ro pana la data de 30.10.2020 iar interviul va avea lor in data de 02.11.2020 ora 10.00 la sediul companiei din Bucuresti Sector 1, Bdul.Ion Ionescu de la Brad, nr.3 Cladirea Gabrielle Center.

 

Ultimele anunturi din categoria Oferte de Serviciu

Firma Paza Angajeaja Agent Securitate Bucuresti

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 25 Nov 2020
FIRMA DE PAZA ANGAJEAJA AGENT SECURITATE IN BUCURESTI. TEL: 0757077578

MAJESTE DECORATION SRL angajeaza muncitori necalificati

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 24 Nov 2020
MAJESTE DECORATION SRL angajeaza muncitori necalificati pentru lucrari constructii, perioada nedeterminata. Date de contact: 0752.157.009

Majeste Decoration Angajeaza Muncitori

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 24 Nov 2020
MAJESTE DECORATION SRL angajeaza muncitori necalificati pentru lucrari constructii, perioada nedeterminata. Date de contact: 0752.157.009

Socetatea Biopsy Sediu Judetul Suceava

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 23 Nov 2020
Socetatea ALL BIOPSY cu sediu in Judetul Suceava , angajeaza 4 Muncitori necalificati la asamblarea si montarea pieselor. Studii minime si limba engleza. Cod cor - 932906 . Info tel: 740241188.

Socetatea Autokigdom Sediu Pitesti Angajeaza

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 23 Nov 2020
Socetatea AUTOKIGDOM cu sediu in Pitesti, angajeaza 1 Mecanic Auto si 1 vopsitor Auto. tel: 740241188

Socetatea Ferma Valea Doftanei Sediul Judetul

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 23 Nov 2020
Socetatea FERMA IP VALEA DOFTANEI cu sediul in judetul Prahova, angajeaza 1 vacar. tel: 740241188

Socetatea Timber Productions Sediul Radauti

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 23 Nov 2020
Socetatea HS TIMBER PRODUCTIONS cu sediul in Radauti, angajeaza 5 Muncitori necalificati la ambalarea produselor solide si semisolide. tel: 740241188

Oxaton Socetate Sediu Motru Judetul Gorj

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 23 Nov 2020
SC OXATON socetate cu sediu in Motru, Judetul Gorj, angajeaza 2 brutari . tel: 740241188

Institutul Lingvistic Academiei Iorgu Iordan

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 23 Nov 2020
Institutul de Lingvistică al Academiei Române „Iorgu Iordan – Al. Rosetti” din Bucureşti scoate la concurs 1 post de cercetător științific, domeniul Dialectologie și sociolingvistică, pe durată nedeterminată, și 1 post de asistent de cercetare, domeniul Dialectologie, geografie lingvistică, fonetică și onomastică, pe durată determinată. Concursul se va desfășura conform prevederilor Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare și va consta în analiza dosarelor și într-o probă scrisă, specifică postului. Condițiile pentru ocuparea posturilor și actele necesare pentru dosarele de concurs sunt afişate pe site-ul www.lingv.ro. Dosarele de concurs se depun la sediul Institutului din Calea 13 Septembrie nr. 13, Bucureşti, în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului. Relații suplimentare se pot obține zilnic, între orele 10.00 și 14.00, la secretariatul Institutului sau la tel. 021.318.24.52.

Institutul Lingvistic Academiei Iorgu Iordan

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 23 Nov 2020
Institutul de Lingvistică al Academiei Române „Iorgu Iordan – Al. Rosetti” din Bucureşti scoate la concurs 1 post de cercetător științific gradul II (CS II) cu specializarea în domeniul Romanistică, pe durată nedeterminată. Concursul, care constă în analiza dosarelor, se va desfășura conform prevederilor Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare și Ordinului ministrului educației naționale și cercetării științifice nr. 6129/2016 privind aprobarea standardelor minimale necesare și obligatorii pentru conferirea titlurilor didactice din învățământul superior, a gradelor profesionale de cercetare-dezvoltare, a calității de conducător de doctorat și a atestatului de abilitare. Condițiile pentru ocuparea postului și actele necesare pentru dosarul de concurs sunt afişate pe site-ul www.lingv.ro. Dosarul de concurs se depune la sediul Institutului din Calea 13 Septembrie nr. 13, Bucureşti, în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului. Relații suplimentare se pot obține zilnic, între orele 10.00 și 14.00, la secretariatul Institutului sau la tel. 021.318.24.52.

Prim Comunei Oani Sediul Comuna Oani Strada

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 20 Nov 2020
Primăria Comunei Săbăoani, cu sediul în comuna Săbăoani, strada Orizontului, nr. 56, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale, aprobate prin H.G. nr. 286/2011, modificată și completată de H.G. nr. 1027/2014:

Denumirea posturilor:
● 1 post contractual vacant de șofer autospecială pompieri, pe perioadă nedeterminată.
● 1 post contractual vacant de muncitor necalificat I, pe perioadă nedeterminată.

Condiții specifice de participare la concurs:
● șofer autospecială pompieri:
- nivelul studiilor – studii generale;
- vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită;
- permis de conducere categoria C;
- cazier rutier.
● muncitor necalificat I:
- nivelul studiilor – studii generale;
- vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită;
- cazier juridic;

Data, ora şi locul de desfăşurare a concursului:
- proba scrisă în data de 21.12.2020, ora 10.00, la sediul instituției.
- proba interviului în data de 23.12.2020, ora 10.00, la sediul instituției.
Data limită până la care candidaţii vor depune actele pentru dosarul de concurs este de 10 zile lucrătoare de la publicarea anunțului în Monitorul Oficial al României, Partea a III a, la sediul Primăriei comunei Săbăoani.
Condițiile de participare, bibliografia stabilită și conținutul dosarului de concurs se afișează la sediul Primăriei comunei Săbăoani, județul Neamț sau pe site-ul instituției.
Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei comunei Săbăoani sau la nr. de telefon: 0233735009.
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Adevarul
Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Adevarul) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Ultimele
Anunturi CITATII
publicate in ziarul Adevarul
Somatie Emisa 07.07.2020 Se aduce la cunostinta celor interesati ca petenta TATUSESCU (fosta BELDIE) CRISTINA a solicitat Judecatoriei Brasov sa constate ca a dobandit prin uzucapiune dreptul de propr... [Continuare Citatie]
ANDRAS VIORICA ESTE CITATĂ ÎN 17.12.2020 , LA JUDECĂTORIA TURDA ,ÎN DOSAR CIVIL NR.7170/328/2019 PENTRU SUCCESIUNE.... [Continuare Citatie]
PATAKI IULIU ,PATAKI ELISABETA,CĂSĂTORITĂ GERGELY,PATAKI MARIA, CĂSĂTORITĂ FODOR, INCZE IOSIF,INCZE PAUL,INCZE LUDOVIC, RAȚIU IDA, CĂSĂTORITĂ CU TULBURAN CAROL SUNT CITAȚI ÎN 7.12.2020, LA... [Continuare Citatie]
TYOREAN KOSZTANTIN, KICSINAS MARIA, KICSINAS SZUSZANNA, KICSINAS MARIA, SOȚIA LUI KRISAN IOAN SUNT CITAȚI ÎN 4.12.2020, LA JUDECĂTORIA TURDA ,ÎN DOSAR CIVIL NR. 4418/328/2018 PENTRU UZUCAPIUNE .... [Continuare Citatie]
PATRASCU LUCIA OCTAVIA CU ULTIMUL DOMICILIU CUNOSCUT IN TIMISOARA, B-DUL TAKE IONESCU, NR.10-16, JUD.TIMIS, ESTE CITATA LA JUDECATORIA TURDA PE DATA DE 19.01.2021, ora10.00 IN CALITATE DE PARATA IN D... [Continuare Citatie]
FAGADAR MARIA, PRESECAN SILVESTRU, GIRBOVAN ANA, BICHIS NASTASIA, PRESECAN MELINTIA, PRESECAN VASILE, TODEA ALEXANDRU LUI VASILE, RUS MARIA, TODEA NICOLAE LUI VASILE, BUDAI ANASTASIA, CRISAN VASILE LU... [Continuare Citatie]
Judecatoria OLTENITA Bd. Tineretului nr. 123 sala 1 DOSAR NR. 4735/269/2020 CITATIE emisa la 26.10.2020 GEAMBASU MARIA si GEAMBASU ION, cu ultimul domiciliu in sat CURCANI sunt chemati in aceasta inst... [Continuare Citatie]
Admite actiunea civila formulata de reclamanta Ciobanu Elena, domiciliata in satul Valea Grecului, com.Duda Epureni, jud.Vaslui in contradictoriu cu paratii si Birca Maria (Maica Natamuela), cu ultimu... [Continuare Citatie]

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea