Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 39 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 39 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Oferte de Serviciu

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Categoria "Oferte de Serviciu" contine un numar de 0 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Oferte de Serviciu" apasa aici.

Angajam Lacatus Confectii Metalice Orice

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 29 May 2020
Angajam lacatus confectii metalice, orice varsta, chiar pensionari.
telefon 0736772495
Adresa atelier : str. Rotunda, nr. 4, sector 3 (Balta Alba)

Angajam Lacatusi Confectii Metalice Telefon

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 29 May 2020
Angajam lacatusi confectii metalice. Telefon 0736 772 495. Adresa atelier : str. Rotunda , nr. 4, sector 3, Bucuresti

Delta Tours Angajeaza Perioada Sezonului

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 29 May 2020
SC DELTA MAR TOURS SRL ANGAJEAZA PE PERIOADA SEZONULUI ESTIVAL 2020, PERSONAL CURATENIE (FEMEIE DE SERVICIU)-2 POSTURI.
RELATII LA TELEFON 0744368238.

Institutul National Cercetare Dezvoltare

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 28 May 2020
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Mediului Bucuresti organizeaza concurs in conditiile Legii 319/ 2003, pentru ocuparea unui post de Cercetator Stiintific gr.I (CS I), 2 posturi de Cercetator Stiintific gr.III (CS III), 2 posturi de Cercetator Stiintific (CS) si 2 posturi de Asistent de Cercetare Stiintifica (ACS), in domeniul Ingineria si Protectia Mediului. In functie de rezultatele obtinute la concurs, candidatii declarati admisi pot fi incadrati in cadrul Proiectelor Complexe realizate in consortii CDI (PCCDI) finantate de UEFISCDI.

Informatiile privind conditiile de participare, continutul dosarului de concurs si locul de depunere al acestuia, se pot obtine la telefon 021.305.26.00, de luni pana vineri, in intervalul orar 13:00-14:00. Inscrierile se pot face pana la data de 27 iunie 2020.

Papillon Laboratoires Cosmetiques Angajeaza

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 28 May 2020
SC Papillon Laboratoires Cosmetiques SRL angajeaza 1 ambalator manual. Tel: 0756144420.

SC TERRA STANDARD AG SRL, CUI 41545030,

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 21 May 2020
SC TERRA STANDARD AG SRL, CUI 41545030, cu sediul in Bucuresti, sector 3, str. Nerva Traian, nr.16, bl.M35, sc.3, et.5, ap.77, angajam pentru posturile vacante (2 posturi)- femeie de serviciu si (10 posturi)- muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, persoane cu studii minime primare si cunostiinte de limba engleza. Interviul va avea loc in data de 23.05.2020 ora 10.00 la adresa din str. Dr. Dimitrie Draghiescu nr.10, parter, sector 5 Bucuresti. Relatii suplimentare la tel. 0720373377.

Firma confectii sector 4 angajeaza:

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 14 May 2020
Firma confectii sector 4 angajeaza: Modelier confectii textile (produs cap coada, prototip) personal calificat productie confectii (eventual linie completa) 0723666278 - 0723178160
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Adevarul
Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Adevarul) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Anunt online pe 20 de bloguri

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea